Oficjalne forum WioskiRP

Z nami zagłębisz się w Role-Play! Ip serwera: mc.wioskarp.pl Wersja minecraft: 1.12 - 1.12.1

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2019-08-22 05:36:48

Gun_Slayer00
Użytkownik
Liczba postów: 2
WindowsChrome 76.0.3809.100

Karta postaci Gun_Slayer00

Imię: Kronos
Pseudonim:Gun_Slayer00
Nazwisko: Endo
Miasto:KingState
klasa/Rola:Bandyta

Wygląd:Ma on włosy brązowe charakteryzuje go grzywka,kolor jego oczu jest czarny i ma na sobie bluze z kapturem koloru czerwono-niebieskiego.Również nosi czarne spodnie i białe adidasy.Jego twarz nie wyraża za dużo emocji.Skóra jest lekko opalona a sylwetka jest szczupła ale lekko wysportowana.Jego bluza charakteryzuje sie dwoma prostokątami na środku bluzy jednym czarnym a drugim białym.Natomiast jego mimika twarzy jest całkowicie obojętna.

Charakter:Jest on bardzo odważny i nie da sie szybko wyprowadzić go z równowagi dzięki czemu nie wdaje sie w żadne bójki za szybko.Jest człowiekiem spokojnym oraz zrównoważonym i stabilnym emocjonalnie.Jednak gdy ktoś mu bardzo zajdzie za skórę jest bardzo wściekły i agresywny co może powodować bójkę.W czasie wolnym bardzo lubi przebywać na świeżym powietrzu oraz cechuje go silna osobowość dzięki której łatwo i szybko pozbywa się lęków i swoich słabości.Kronos również posiada cechę przetrwania poradzi sobie w każdych warunkach pogodowych jak i klimatycznych.Jest to człowiek który potrafi sam o siebie zadbać oraz o najbliższych.

Historia:Kronos Endo ma brata Luffy'ego Endo bardzo dobrze sie z nim dogaduje oraz są świetnymi braćmi.Jednak rodzice skupiali całą swoją uwagę na mnie a jego odrzucali.Pewnego dnia usłyszałem krzyk Luffy'ego dobiegający z kuchni, kiedy wszedłem Luffy był oblany wrzątkiem.Nie zastanawiając sie Luffy wybiegł z domu i nie wrócił do niego przez dwa miesiące.Gdy dotarł do domu po tych dwóch miesiącach ucieszyłem się ale powiedział mi że nie wrócił żeby znowu tutaj zamieszkać.Zaproponował mi dołączenie do bandytów, ja nie zastanawiając się długo zgodziłem się i uciekliśmy do lasu i wtedy zajeliśmy sie bandyctwem.Tak o to zostaliśmy bandytami.

#2 2019-08-22 10:41:35

North
Administrator
Liczba postów: 25

Odp: Karta postaci Gun_Slayer00

Witaj!
Ze względu na nasze wątpliwości jesteś proszony o wejście na serwer Discord i zgłoszenie się (pingowanie) do Kaipoda

外見によって他人を判断しないでください。
Nie oceniaj innych na podstawie ich wyglądu.

#3 2019-08-22 14:21:48

Gun_Slayer00
Użytkownik
Liczba postów: 2

klasa/Rola:Strażnik

Wygląd:Ma on włosy brązowe charakteryzuje go grzywka,kolor jego oczu jest czarny i ma na sobie bluze z kapturem koloru czerwono-niebieskiego.Również nosi czarne spodnie i białe adidasy.Jego twarz nie wyraża za dużo emocji.Skóra jest lekko opalona a sylwetka jest szczupła ale lekko wysportowana.Jego bluza charakteryzuje sie dwoma prostokątami na środku bluzy jednym czarnym a drugim białym.Natomiast jego mimika twarzy jest całkowicie obojętna.

Charakter:Jest on bardzo odważny i nie da sie szybko wyprowadzić go z równowagi dzięki czemu nie wdaje sie w żadne bójki za szybko.Jest człowiekiem spokojnym oraz zrównoważonym i stabilnym emocjonalnie.Jednak gdy ktoś mu bardzo zajdzie za skórę jest bardzo wściekły i agresywny co może powodować bójkę.W czasie wolnym bardzo lubi przebywać na świeżym powietrzu oraz cechuje go silna osobowość dzięki której łatwo i szybko pozbywa się lęków i swoich słabości.Kronos również posiada cechę przetrwania poradzi sobie w każdych warunkach pogodowych jak i klimatycznych.Jest to człowiek który potrafi sam o siebie zadbać oraz o najbliższych.

Historia:Kronos Endo ma brata Luffy'ego Endo bardzo dobrze sie z nim dogaduje oraz są świetnymi braćmi.Jednak rodzice skupiali całą swoją uwagę na mnie a jego odrzucali.Pewnego dnia usłyszałem krzyk Luffy'ego dobiegający z kuchni, kiedy wszedłem Luffy był oblany wrzątkiem.Nie widziałem go już więcej lecz myśle że kiedyś jeszcze go spotkam.Po ucieknięciu brata z naszego rodzinnego domu który znajduje się w nie wielkiej wiosce postanowiłem i ja opuścić nasz dom.Mój wybór był oczywisty i wybrałem KingState i tam chcę rozpocząć swoje życie na nowo.

Wiadomość dodana po 20 min 31 s:
klasa/Rola:Strażnik

Historia:Kronos Endo ma brata Luffy'ego Endo bardzo dobrze sie z nim dogaduje oraz są świetnymi braćmi.Jednak rodzice skupiali całą swoją uwagę na mnie a jego odrzucali.Pewnego dnia usłyszałem krzyk Luffy'ego dobiegający z kuchni, kiedy wszedłem Luffy był oblany wrzątkiem.Nie widziałem go już więcej lecz myśle że kiedyś jeszcze go spotkam.Po ucieknięciu brata z naszego rodzinnego domu który znajduje się w nie wielkiej wiosce postanowiłem i ja opuścić nasz dom.Mój wybór był oczywisty i wybrałem Stalda dowiedziałem się o niej w KingState i okazało się że są organizowane wyprawy więc postanowiłem tam wypłynać.Chcę rozpocząć tam swoje nowe życie.

#4 2019-08-22 16:43:54

kaipod
Moderator
Liczba postów: 85
WindowsFirefox 68.0

karta zaakceptowana

Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
Telefony tablety serwis smartfonów ursus naprawa z gwarancją , przyjdź napraw swój telefon. | Najlepsze Przedszkole Bielsko Montessori | usługi ogrodnicze warszawa