Oficjalne forum WioskiRP

Z nami zagłębisz się w Role-Play! Ip serwera: mc.wioskarp.pl Wersja minecraft: 1.12 - 1.12.1

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2019-08-23 20:25:37

Garmonic
Użytkownik
Liczba postów: 3
WindowsOpera 62.0.3331.132

Karta postaci: Garmonic

Imię: Garmonic
Pseudonim: Garmonic
Nazwisko: Onic
Miasto: KingState
Klasa/Rola: Górnik -> Kowal -> Płatnerz/Miecznik

Wygląd: Jego włosy są szare, pokazują prawdy o życiu każdego kto w nie spojrzy (jest pół-bogiem). Nosi skórzany płaszcz, blask księżyca odbija się od jego srebrnych włosów. Kiedyś był drwalem lecz po upadku księstwa w którym mieszkał zmienił zawód na górala, przez co jego postawa jest godna podziwu. Jego muskuły są ogromne i zniewalają każdą przechodzącą kobietę z nóg. Ma bliznę na skroni.

Charakter: Małomówny, zajęty sobą, pomaga tylko zaufanym, podejmuje szybko decyzje, nie ogląda się za innymi(losy innych go mało interesują)

Historia: Jako młody uczeń zrywał się z lekcji, wolał naukę po między drzewami. Jego nauka była samodzielna, pojął że żywioły są bliższe jemu niż jaka kol wiek inna osoba. Samotnie mieszkał wysoko w górzystych lasach gdzie wybudował dom z bali drzew. Jego zarobkiem było karczowanie lasu oraz wydobywanie ród metalu z jaskiń w górach, dostarczał je go królestwa na życzenie króla. Do miasta zaglądał zazwyczaj tylko po to aby sprzedać towar lub zakupić potrzebnych rzeczy do życia codziennego. Samotny i szczęśliwy.

#2 2019-08-23 20:45:43

PopePL
Moderator
Liczba postów: 47
WindowsOpera 62.0.3331.88

Odp: Karta postaci: Garmonic

Karta odrzucona. Napisz jak się dostałeś do Staldy. I nie możesz być jednocześnie górnikiem i drwalem, zmień to.

#3 2019-08-23 21:09:38

Garmonic
Użytkownik
Liczba postów: 3
WindowsOpera 62.0.3331.132

AKTUALIZACJA PODANIA: Karta postaci: Garmonic

Imię: Garmonic
Pseudonim: Garmonic
Nazwisko: Onic
Miasto: Stalda
Klasa/Rola: Górnik -> Kowal -> Płatnerz/Miecznik

Wygląd: Jego włosy są szare, pokazują prawdy o życiu każdego kto w nie spojrzy (jest pół-bogiem). Nosi skórzany płaszcz, blask księżyca odbija się od jego srebrnych włosów. Kiedyś był drwalem lecz po upadku księstwa w którym mieszkał zmienił zawód na górala, przez co jego postawa jest godna podziwu. Jego muskuły są ogromne i zniewalają każdą przechodzącą kobietę z nóg. Ma bliznę na skroni.

Charakter: Małomówny, zajęty sobą, pracowity, pomaga każdemu podejmuje szybko decyzje, nie ogląda się za innym, woli zająć się pracą lub innymi obowiązkami, jest miły lecz nie za bardzo chętny do rozmowy, szczególnie krępują go rozmowy o życiu prywatnym. Lubi zagłębić się w prawdy o życiu i społeczności.

Historia: Jako młody chłop ze wsi wolał naukę po między drzewami. Jego nauka była samodzielna, pojął że żywioły są bliższe jemu niż jaka kol wiek inna osoba. Samotnie mieszkał wysoko w górzystych lasach. Głównie zajmował się wydobywaniem rud metali szlachetnych oraz diamentów.
Któregoś dnia wyruszyłem nad brzeg skalistego morza, było bardzo daleko. Wędrowałem po brzegu, po mojej prawej stronie było urwisko, nie bałem się, że spadnę, miałem taką nadzieję. Jednak w pewnym momencie usłyszałem że coś pęka, myślałem że to drzewa które rosły niedaleko urwiska, wiał straszny wiatr. Zanim zdołałem się zorientować obsunąłem się wraz z brzegiem do morza.
Kiedy się obudziłem byłem niedaleko portu, myślałem że to wioska w której się wychowywałem. Okazało się że to inne miejsce, nieznane, dotąd myślałem że byłem na tym samym lądzie gdzie żyłem. Starszy, lekko zgarbiony strażnik stojący na brzegu, tuż przy wejściu na molo uświadomił mię że jetem w Stalda, nowym nieznanym dla mnie otoczeniu, byłem zagubiony. Przenocowałem u strażnika w jego domu. Następnego dnia zacząłem swoje życie od nowa.

#4 2019-08-23 22:33:39

kaipod
Moderator
Liczba postów: 85
WindowsFirefox 68.0

karta zaakceptowana

Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
kursy projektowania wnętrz | zajdzyj Serwis komputerowy ursus naprawimy wszystko | Dobry pulmonolog pulmonolog warszawa Lekarz Warszawa