Z nami zagłębisz się w Role-Play! Ip serwera: mc.wioskarp.pl Wersja minecraft: 1.12 - 1.12.1
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Imię: Shadow
Pseudonim: stachura2006
Nazwisko: Szybki
Miasto: KingState
Klasa/Rola: Strażnik
Rasa: Pół demon
Wygląd: Czarna postać z oczami pająka nosząca żelazną zbroję oraz maskę wykutą z amelinium w samych kuźniach jotulchalmu na niebieskim ogniu .po zdjęciu całej zbroi wygląda on normalnie poza ubiorem i jego twarzą jest cały ubrany na czarno i czerwono. Jego czerwona Peleryna oznacza że był on w drużynie wojowników którą dowodził .Jego zbroja jest nie do przebicia więc dlatego ją nosi. Jest on postury zwykłej , jest on umięśniony i dosyć szczupły.
Charakter: Waleczny , mężny oraz odważny. Nigdy nie zostawia towarzyszy broni jest on posłuszny swojemu przywódcy , odda życie za przyjaciół rodzinę i przywódcę. Kiedy jego bliscy są zagrożeni robi się niebezpieczny dla zagrożenia . Potrafi zabić kiedy trzeba . Nigdy nie zabija dla przyjemności uwielbia polowanie z przyjaciółmi oraz innymi.
Historia: Młody Shadow był niezbyt lubianym ze względu na swoją rasę . Jednak gdy nadeszły jego 16 urodziny szedł przez las by zebrać kwiaty dla dziewczyny którą kochał ,miała to być orchidea Fenixa rosnęła ona tylko w ciemnych miejscach aby mogła rozświetlać teren swoim pięknym czerwonym światłem. Jednak zamiast kwiata znalazł on dziesiątkę ludzi było to siedmiu chłopaków i trzy dziewczyny . Nie chciał on podchodzić ale zauważył że mają Orchidee Fenixa , Więc podszedł i zobaczył. Zobaczył on że to byli to jego koledzy ze starej szkoły . Młody Shadow nic nie powiedział poza " Czy mógłbym tą Orchdee i odszedł" . Był to dla niego zbyt duży szok, kiedy wrócił do domu odbyła się jego impreza urodzinowa ale to on dał prezent Angelinie .Angelina była zadziwiona prezentem . Powiedziała mu że to miłe ale nagle przyszedł Angel i ją pocałował. Shadow załamany wyprosił Angeline i Angela i poszedł do pokoju . Minęły dwa lata od załamania Shadowa ,przeprowadził się on do KingState aby pójść na strażnkia króla. Podczas jago przeprowadzki zauważył jego ekipę . Zawołali go Shadow zdrętwiał a oni do niego podeszli i zapytali co u niego Shadow im wszystko opowiedział . To co usłyszeli wszcząsnęło nimi. Współczuli mu bardzo . Shadow spytał się kto się chowa na tyle ,była to Jessica. Shadow poprosił ją aby podeszła i od razu się w niej zakochał . Minął kolejny rok i Shadow wyznał miłość Jessice , ona zgodziła się . Shadow oświadczył się jej po 4 miesiącach i poszedł do pracy jako Strażnik żeby służyć królowi . Chciał on pójść na strażnika samego króla w sali tronowej . Ale jego jedynym zadaniem jest służyć i chronić aż do końca życia.
Witaj!
Napisz do mnie na discord, a ja powiem ci co musisz dodać jeszcze do swojej karty, abym mógł ją zaakceptować.
Mój nick: kaipod#9643
Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę.
Strony: 1