Z nami zagłębisz się w Role-Play! Ip serwera: mc.wioskarp.pl Wersja minecraft: 1.12 - 1.12.1
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Karta Postaci
Imię: Michael
Pseudonim:Mpelak
Nazwisko: MoonWolf
Pleć: Mężczyzna
Rasa:Wilkolak (człowiek-wilk)
Miasto: Stalda
Klasa/Rola: Wojownik (Strażnik)
Z góry przepraszam za błędy ortograficzne.
Wygląd:
Młodzieniec z dużym umięśnieniem. Wzrost wysoki około 2m. Włosy koloru czerwonego razem z trochę ciemniejszymi uszami. Czerwone oczy. Czerwony płaszcz. Czarne spodnie. Buty kolory ciemno czerwonego. Ogon koloru uszu.
Charakter: Cichy. Chętny do walk i bitw, solo czy na kilku. Niecierpie osób znecających się na słabszych. Spokojny do czasu.
Historia
Historia: Michael , nie pamięta gdzie się urodził, gdzie mieszkał, w młodości był znaleziony przez pewną rodzinę, rodzina prowadziła kuznię, rodzina wiedziała że nie byłem normalnym dzieckiem, a dokładnie , Michael kiedy miał 14 zauważył że posiada możliwość kontroli ognia, starał się to opanować ale nie było to łatwe.
kiedy miał 16 lat rodzina powiedziała że znalazła go w lesie w dziwnym miejscu jakby świątyni pradawnych magów , w świątyni był dwa łożeczka dziecięce, powiedzieli ze gdy mnie znaleźli były w łóżeczkach dwoje dzieci. Byłem ja i było drugie dziecko. Pomyślałem że to jakiś kuzyn (ale miałem w myśli że może to być mój brat) ale wzięli mnie ponieważ nie mieli zbytnio funduszy na utrzymanie aż dwojga dzieci, obok łóżeczek była napisana wiadomość runami, nikt nie wiedział co oznaczały te runy. Wzią konia i pojechał do tej magicznej świątyni. Nagle wyczul znajomy zapach. Tak jakby jego ojciec był w pobliżu. Poszedł w głąb świątyni. Idąc do końca do komnaty napotkał tron. Micheal usiadł na tronie poczol że posiadł coś czego nikt inny niema. Nagle cała komnatę rozświetliły pochodnie . Zobac zył dwa różne obrazy. Na jednym była kraina zimy a na drugim kraina ognia. Były podpisy. Moc ognia i moc lodu. Michael uświadomił sobie ze ma brata który posiadl przeciwną magię niż on. Więc popedzil do rodziny z powrotem. Powiedział że wie o posiadaniu swojego brata. I musi go znaleść. Ale wie że może napotkać przeciwnikow. Wzią jeden z leprzych mieczy od swojego przyszywanego ojca i poszedł trenować. Nie umiał. Niewiedział co zrobić, by stać się wojownikiem. Nagle podszedł do niego wysoki facet. Powiedzial że go wyszkoli. Szkolenie trwało długo. Aż do czasu 18 roku życia. W końcu pokonał swojego trenera. Michael odszedł. Liczy że nauczy się władać ogniem ale musi znaleść maga. Ciężkie to będzie ponieważ nikt nie zna maga w tym miasteczku. Chodząc po rodzinnym miasteczku miną go posłaniec niejakiego Króla Maxima. Mówiącego o tym że kto pojedzie z nim znajdzie przeznaczenie. Michael bez dłuższego namysłu wskoczył na wóz i pojechał z poslancem do niejakiej Staldy.
Jak się potoczą losy wszystko się okaże po starcie Wioski RP!!
Spoko karta. Jedynym większym błędem fabularnym jest fakt, iż przyjechałeś do miasta KingState, a nowa edycja wioski rp będzie odgrywać się w mieście o nazwie Stalda. Mogę ci to poprawić jak chcesz, ale nie pomijając ten błąd, karta jest fajna, akceptuję. Zapraszam później na discorda wioski, by przeprowadzić rekrutację.
Ludzie, Smoki, pół-smoki, elfy, krasnoludy, wróżki, pół-zwierzęta. Tak wiele je różni, tak wiele je łączy. Powinniśmy nie zważać na różnice i kierować się podobieństwami. Nie potrzebne nam wojny, kłótnie itp. I tak nic nie zmienią. Najlepszym wyjściem jest współpraca, by nasze różnice nie przeszkadzały nam w codziennym współżyciu.
Ok możesz tam gdzie jest napisane o KingState to zmień
Strony: 1